Kaugmõjutamise saladustest, sh Tumedast Maatriksist (Dark Matrix)

“Iga inimese aju ja selle tumeda Maatriksi vahel on pidev, lakkamatu ühendus: see tume kuubik kehtestab etteprogrammeeritud reaalsused, mõtted ja holograafilised olukorrad kogu inimkonnale ning orjastab meid kõiki. See loob sulle tunde arenevast ajast, etteprogrammeeritud ajaloost, spirituaalse ja kultuurilise tausta, nii nagu ka mulje ruumist. Samas, kui tegelikkuses kogu ruum – mis on ainult sinu nägemistaju sfäär, eksisteerib vaid sinu vibreerivast valgusest koosnevas holograafilises ajus. Mitte midagi, absoluutselt mitte midagi ei eksisteeri väljaspool sind. Sinu jäsemed, keha, visuaalne planeet, taevas, sinu universm, on sulle, „seespoolt“ „väljapoole“ esitatud kolmemõõtmeline illusioon. See on nagu kolmemõõtmeline aistinglik film, võimaldades sul kogeda selle Maatriksi maailma ning valida lugusid selles(t).”

Loe raamatut edasi siit:Categories: EESTI KEELES, Kaugmõjutamisest, Raamatud

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: