ACTUAL RESULT OF ARV SESSION (“Down”)/ ARV seansi tegelik tulemus “Alla”

(Eesti keeles lehe allosas)

I wrote yesterday about assosiative remote viewing session and today I received an actual result of the “prediction”. Since my photosite (9/11) was related to “down” result, I “saw” correctly. Here below is confirmation from my tasker Marty:

After receiving the confirmation the viewer should analyse his descriptors from his session and do “feedback session”.

Kirjutasin eile ARV seansist, kus ilmselt vaatlesin mingi börsiindeksi tulevikuliikumist. Minu kirjeldatud fotost sihtmärk oli seotud “alla”-liikumisega ja see osutus õigeks. Tegelik indeksi liikumine oligi “alla” ehk langemine. Selle kohta sain oma täskerilt kinnituse, mida näed ülemisel tõmmisel. Pärast kinnituse saamist peab vaatleja tegema analüüsi ja “tagasiside-seansi” oma seansi kohta. See tähendab, et vaatleja märgib oma protokollis kõik õige tulemusega kokkulangevad “tabavused” ehk siis kui ma kirjeldasin näiteks “kandiline”, “struktuur”, “inimese tehtud”, “mingi mass liigub piiratud alal ühes suunas”, “tunnen tuha lõhna” jms, siis need märgin ma oma protokollis punaselt. Mittetabavusi ei märgi üldse. Nii harjutan ma oma alateadvust/ Sügavamat Mina keskenduma järgmistel seansidel ainult õigete kirjelduste andmisele.

Rohkem võid kaugvaatluse tehnikast lugeda “Kaugvaatluse käsiraamatust“.Categories: EESTI KEELES, Kaugvaatlusest, Remote Viewing

Tags: , , , , , , , , , ,

1 reply

Trackbacks

  1. ARV session: 9/11 or a coast and a sea?/ ARV seanss: kumb – 9/11 või rannik ja meri? – The Spirit Team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: