ARV session: 9/11 or a coast and a sea?/ ARV seanss: kumb – 9/11 või rannik ja meri?

Eestikeelne tekst postituse allosas.

You can find actual result here.

Today I did another short remote viewing session for Applied Precognition Project which asks their participants remote viewers to submit their session results to “see” outcome of the future events. I don’t even know what kind of results of events we remote view. I think today I did about financial markets, because one version of the possible outcome should be “Up” and another “Down”. I described a photosite/target which was related to “Down” result.

ARV is method where is being used two different photos to predict some future outcome, about markets, sports results etc. For example, one photo is related to the “up”/”win” and another photo “down”/lose” side. A group of viewers describe on of the photos (sometimes even both). The most described photo will be chosen as possible outcome of the event which was remote viewed. Like I said, I got today “down”. We’ll see on this Wednesday the actual result.

You can see results of my today’s remote viewing session here.

Photos we had to describe today were:

TASUTA 13 LK “KAUGVAATLUSE KÄSIRAAMATUST” SAAD ALLA LAADIDA SIIT!

ARV-seansi tegelikku tulemust näed siit.

Tegin täna järjekordse lühikese kaugvaatluse seansi Applied Precognition Project organisatsioonile. See ühendus tegeleb muuhulgas vöimalike tulevikusündmuste “vaatlemisega”. Selleks teeb grupp kaugvaatlejaid kaugvaatluse seansse, kus tuleb seansi ajal kirjeldada ühte fotot/sihtmärki, millest me MITTE MIDAGI ei tea. Me saame ainult sihtmärgi numbri ja tähtaja, millal hiljemalt seansi tulemused esitada. Sellist kaugvaatluse tehnikat nimetetakse Assotsieeruvaks Kaugvaatluseks. See tähendab, et kahe vöimaliku tuleviku tulemusega seotakse kaks väga erinevat fotot nagu ülalpool näed. Mina kirjeldasin täna vasakpoolset ehk A-fotosihtmärki ja sellega on seotud “Alla” tulemus. Kui ma oleksin teist fotot/sihtmärki kirjeldanud, siis ma oleks justkui kirjeldanud tulevikus toimuvat sündmust, kus miskit liigub üles. APP-s vaadeldakse nii rahaturgude liikumisi kui spordivöistluste tulemusi. Ilmselt mina vaatlesin täna esimest.

Minu seansi tulemusi saad näha siit.

Juhul, kui sa ei ole veel lugenud postitust kaugvaatlusest ja inimese kaasasündinud sensitiivsete vöimete arendamisest, siis soovitan seda teha. Ka sina vöid sellise tehnika ära öppida nagu ülalpool lühidalt kirjeldasin.Categories: EESTI KEELES, Kaugvaatlusest, Remote Viewing

Tags: , , , , , ,

3 replies

Trackbacks

  1. Kaugvaatlusest ja –tajumisest, inimese kaasasündinud sensitiivsete võimete treenimisest ja nende igapäevasest kasutamisest – The Spirit Team
  2. NÜÜD MÜÜGIL! Kaugvaatluse käsiraamat. Kaugvaatlusest ja -tajumisest, inimese kaasasündinud sensitiivsete võimete treenimisest ja nende igapäevasest kasutamisest – The Spirit Team
  3. ACTUAL RESULT OF ARV SESSION (“Down”)/ ARV seansi tegelik tulemus “Alla” – The Spirit Team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: