Kanaldatud info olukorrast Maal märts 2020 – Lille Lindmäe (in Estonian, partly in Finnish)

LILLE LINDMÄE Maa ja inimeste energiate uuendaja – bioväljade korrastaja. Universumi ja Galaktika kaastöötaja, Kuldajastu kaaslooja. Ilmunud on kolm raamatut: Iidse teadmisega õnnistatud, Tähed on bioväljas ja taevas, Loome kuldset ajastut. https://lille.ee/ https://andara.ee

SINIKKA SIHVONEN on kauni, avatud ja valgusrikka bioväljaga soomlanna, kes on energeetilises püsiühenduses Plejaadide olendi Jakatzi ja tema rühmaga. Jakatz kuulub Plejaadide ja Galaktika Nõukogusse, kes jälgivad kõike toimuvat planeedil Maa. Lille on saanud neilt teateid ja juhendust oma tegevuses alates 1995. aastast.

ERKKI TUOMALA on valgusrikka kauni bioväljaga soomlane, kelle kaudu annavad teateid kõrgel tasemel Vaimsed Õpetajad. Lillele on Erkki kaudu teateid antud 2008.aastast saadik. Välja antud raamatud: Erkki Tuomala ja eräät osaavat opettajat: „Kuka Sinua ohjaa?“, „Yksi, kaksi ja kolme kertaa ei riitä“, „Uuden ajan tulevaisuus levittäytyy ihmiskunnalle“ https://www.adlibris.com/fi/kirja/kuk…

GALIBRIELLA on Eesti kanaldaja, kelle kaudu antakse juhendust ja teateid Maa olukorrast alates 2016. aastast. Teated tulevad Plejaadidelt ja grupilt peainglitelt: Miikael, Rafael, Jeremia, Thesiree jt.Categories: EESTI KEELES, Teadvusest & Mõistusest, Tervisest & Kaitsest

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: