MAATRIKS – Tervenemine KOSMOENERGEETIKA abil

http://kosmoenergia.com/ee/
Vaata 1.saadet https://youtu.be/S1uJEPJOAKg

Esimest korda Maatriksi saate ajaloos läheme ühe vaatajatele palju huvi pakkunud teemaga sügavamalt edasi. Pärast kosmoenergeetika saadet võtsid paljud inimesed meiega ühendust ja soovisid ise kogeda, kuidas too imeline energia toimib. Muidugi oli neil soov ka oma haigusest vabaneda või vähemalt tervist parandada. Meie rõõmuks olid mõned osalejad nõus ka kaamera ees oma kogemusi jagama. Suured tänud neile! Kutsusime saatesse ka kaks vabatahtliku, kes pole kosmoenergeetika seanssidel varem osalenud ja Igor viis läbi päris seansi. Enne ja pärast mõõdeti aurat ja kehakaalu, mis numbrites ja värvides muutusi näitasid.


Categories: EESTI KEELES, Teadvusest & Mõistusest, Tervisest & Kaitsest

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: